Hosted werkplek

Uw volledige desktop in de cloud?

HostingFormule levert een volledige Cloud Desktop oplossing onder de naam ‘Hosted Werkplek’’. Hiermee hoeft een bedrijf zich niet meer druk te maken om ICT en kunnen ze zich volledig op hun eigen kerntaken richten. Met Hosted Werkplek ontzorgen we onze klanten volledig door het implementeren, inrichten en beheren van hun bedrijfsautomatisering.

Behoud de vertrouwde werkomgeving
Bij deze oplossing merkt u geen verschil met uw huidige werkomgeving. U werkt met dezelfde applicaties, net als altijd. Het enige verschil is dat alle applicaties en documenten zich niet op uw eigen computer bevinden, maar in de Cloud – op een server in ons datacenter. Daardoor is uw werkomgeving via elke computer beschikbaar via uw persoonlijke inlog, wordt alle data beschermd en maken wij periodiek een back-up.

 

Hosted werkplek

€ 70,00 per maand

  • Inclusief Microsoft Office
  • Inclusief 1 mailbox
  • Inclusief 5GB bestandsopslag
  • Inclusief antivirus
  • Inclusief updates

HostingFormule First Class Hosting

Kies je voor HostingFormule dan kies je voor 99,9% uptime! Wij hosten je website, e-mail en desktop in meerdere beveiligde datacentra in Amsterdam en Ede. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruikersgemak. Ervaar het verschil.

Bekijk het laatste nieuws

Wil je weten wat je direct kan besparen op je zakelijke hosting?

Maak een quickscan

Enkele klanten van HostingFormule

Plantion - Ede
Velthuizen Keukens - Woudenberg
De Werkende Website - Rotterdam
Fruitkist - Ede