HostedVault

Veilige en veelzijdige wachtwoordmanager voor bedrijven

Vergeet het gedoe van het onthouden van talloze wachtwoorden en het steeds opnieuw moeten resetten ervan. Met HostedVault kun je al je wachtwoorden veilig opslaan, organiseren en delen. Onze wachtwoordmanager wordt gehost in Nederland, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw gegevens binnen de Nederlandse grenzen blijven.

Veilig en betrouwbaar
Wij hanteren de ISO-27001 normen, waardoor jouw gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd blijven en Nederland nooit verlaten.

Centraal beheer
Met HostedVault kun je wachtwoorden centraal beheren en delen binnen jouw organisatie. Nodig eenvoudig collega’s uit en deel wachtwoorden veilig en eenvoudig.

Voordelige oplossing
HostedVault biedt alle functies van alternatieve aanbieders tegen een lage maandelijke prijs.

De lijst van kenmerken is bijna eindeloos. Bel ons of stuur een e-mail om uw specifieke behoeften te bespreken en persoonlijk advies te ontvangen.

HostingFormule First Class Hosting

Kies je voor HostingFormule dan kies je voor 99,9% uptime! Wij hosten je website, e-mail en desktop in meerdere beveiligde datacentra in Amsterdam en Ede. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruikersgemak. Ervaar het verschil.

Bekijk het laatste nieuws

Wil je weten wat je direct kan besparen op je zakelijke hosting?

Maak een quickscan

Enkele klanten van HostingFormule