Veilig bestanden delen en beheren met CloudDrive

Maakt u weleens gebruik van Dropbox of Google Drive? Dan kent u de voordelen van het veilig stellen van bestanden en de automatische synchronisatie van al uw bestanden. Ons product CloudDrive is het alternatief voor Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive, met een unieke combinatie van techniek, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Overal toegang
Met CloudDrive deelt en beheert u eenvoudig en veilig uw bestanden. Als u werkt met CloudDrive, worden uw gegevens automatisch gesynchroniseerd op al uw (mobiele) apparaten. Ook maakt CloudDrive automatisch een veilige online back-up van uw bestanden, die tot 14 dagen terug veilig gesteld zijn. Daarnaast controleert het uw (mobiele) apparaat voortdurend op nieuwe bestanden en veranderingen. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw meest recente werk, zelfs als het om verwijderde bestanden gaat.

Veilige opslag
CloudDrive maakt automatisch een veilige back-up van uw bestanden, tot 14 dagen terug. Deze data is terug te halen, maar ligt ook opgeslagen in meerdere beveiligde datacentra door heel Nederland. Hierdoor zijn al uw bestanden optimaal beveiligd. Verder zijn bestanden vergrendeld en heeft CloudDrive veilige SSL-verbindingen.

U maakt al gebruik van CloudDrive voor 6,95 per gebruiker per maand.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CloudDrive voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@hostingformule.nl of door te bellen naar 085 – 73 25 513.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u snel aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.