Server back-up

Veilige back-up storage voor jouw data

Wat gebeurt er met je serverdata bij een crash, brand of diefstal? Met de Server Back-up van HostingFormule heb jij geen omkijken meer naar het back-uppen van je servers.

Wij bieden back-ups op systeemniveau met bare-metal herstel van schijfsnapshots, toepassingen en gegevens in geval van verlies van gegevens, waardoor alle endpoints in het netwerk worden beschermd.

  • Met het self-service herstelportaal kun je een enkel individueel bestand herstellen zonder het hele systeem te hoeven herstellen.
  • Genereer opstartbare media in USB- en ISO-formaten om het herstel van apparaten te vereenvoudigen.

Veilige opslag in Nederland
Jouw belangrijke data slaan wij veilig op in ISO27001 gecertificeerde datacenters in Nederland.

Volledige controle
Jij bent verantwoordelijk voor jouw back-ups en gegevens. Vanuit het beheerderspaneel kun je de status van de back-ups controleren en instellen.

100% privé
Jouw data is 100% privé en van jou. In plaats van een server te kopen, huur je in feite opslagruimte voor back-ups, wat het ook nog betaalbaarder maakt

Gratis redundante opslag
Alle gegevens van de back-ups worden redundant opgeslagen. Dit betekent dat alles een extra keer wordt opgeslagen

HostingFormule First Class Hosting

Kies je voor HostingFormule dan kies je voor 99,9% uptime! Wij hosten je website, e-mail en desktop in meerdere beveiligde datacentra in Amsterdam en Ede. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruikersgemak. Ervaar het verschil.

Bekijk het laatste nieuws

Wil je weten wat je direct kan besparen op je zakelijke hosting?

Maak een quickscan

Enkele klanten van HostingFormule