CloudDrive

Een veilige en betrouwbare cloudopslag voor bedrijven

Neem contact met ons op

CloudDrive is een veilige cloudopslag voor bedrijven in Nederland. Met CloudDrive kun je eenvoudig en op een veilige manier bestanden opslaan en delen. Je bestanden zijn veilig online opgeslagen, er is altijd een back-up en je hebt volledige controle en inzicht in wie er bij de bestanden kan.

Overal toegang

CloudDrive is benaderbaar via uw webbrowser en zichtbaar in de verkenner van jouw (mobiele) apparaat. Via internet worden je bestanden veilig opgeslagen. CloudDrive maakt automatisch een veilige online back-up van uw bestanden. Het controleert je (mobiele) apparaat voortdurend op nieuwe bestanden en veranderingen. Je kunt je bestanden snel een eenvoudig terugplaatsen, zelfs verwijderde bestanden. Het is veilig, eenvoudig in gebruik en snel te installeren.

Synchroniseer bestanden met al je apparaten


Voor computer & mobiel

Synchroniseer bestanden naar je computer en mobiele apparaten (beschikbaar voor Mac, Windows, Android en iOS). De synchronisatietool maakt een map op uw computer die al uw bestanden en wijzigingen synchroniseert.

Via Webbrowser
Om bestanden te bekijken, wijzigen en delen kunnen alle gebruikers ook inloggen via de webbrowser. Word, Powerpoint en Excel zijn gratis te openen en te bewerken in de CloudDrive interface.

WebDAV
Maak een directe verbinding met je cloud via WebDAV, waardoor je bestanden direct kunt openen zonder ze lokaal op te slaan.

Waarom kiezen voor CloudDrive?


In Nederland opgeslagen

Je bestanden worden opgeslagen in sterk beveiligde datacentra in Nederland, zodat je altijd bij je bestanden kunt.

Privacy & beveiliging
Onze datacenters zijn ISO27001 gecertificeerd en wij versleutelen je bestanden om ze te beschermen tegen virussen en hackers

Eenvoudig bestanden delen
Deel bestanden eenvoudig met een link of maak gratis gastaccounts aan om veilig en gecontroleerd bestanden buiten uw bedrijf te delen.
We maken dagelijks een back-up van jouw CloudDrive. Je kunt daardoor altijd terug in de tijd om bestanden te herstellen

Bestel CloudDrive

Wij bieden jou een complete werkplek in de cloud, volledig gehost in Nederland

Kies je voor HostingFormule dan kies je voor 99,9% uptime! Wij hosten je website, e-mail en desktop in meerdere beveiligde datacentra in Amsterdam en Ede. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruikersgemak. Ervaar het verschil.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat je direct kan besparen op je zakelijke hosting?

Maak een quickscan

Enkele klanten van HostingFormule