MailConnect

Een complete e-mailoplossing gehost in Nederland

Een alles -in-één oplossing voor het gemakkelijk beheren van je e-mail, agenda’s en taken. Zet videovergaderingen op waar iedereen aan kan deelnemen en ontvang gedetailleerde rapporten over je account.

Handige functies

E-mail en contacten
Met MailConnect van HostingFormule kun je e-mailen en gebruik maken van je contacten voor gemakkelijk management. Zie alle gesprekken die je hebt gehad met iemand, geef tags aan berichten, stel handtekeningen in en maak gebruik van templates.
MailConnect is veelzijdig en past zich aan naar jouw manier van werken. Daarnaast zorgt de integratie met CloudDrive ervoor dat je veilig en gemakkelijk bestanden kunt delen.

Kalenders en taken
Je kunt gebruik maken van meerdere kalender om al je afspraken bij te houden. Verstuur vanuit je kalender uitnodigingen voor meetings en zet zelfs videovergaderingen op waar iedereen aan kan deelnemen. Ook kun je al je taken eenvoudig beheren en bewaken voor al je projectmanagement.

Eenvoudig vergaderen
Maak vanuit de agenda of via het online platform een meeting aan en verstuur uitnodigingen. MailConnect geeft de mogelijkheid met iedereen te vergaderen, een wachtwoord in te stellen, deelnemers toe te voegen, bestanden te delen, te chatten en veel meer.

Rapportages
Met gedetailleerde rapporten houd je precies in de gaten hoeveel ruimte er wordt gebruikt, hoeveel berichten worden verstuurd en ontvangen, wat voor spam er wordt gestuurd en of er virussen zijn gedetecteerd in de mailboxen.

Waarom kiezen voor MailConnect?

De data uit MailConnect staat in hetzelfde datacentrum opgeslagen als de rest van onze diensten. Jouw data verlaat de grenzen van Nederland nooit. Ons datacentrum is ISO27001 gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je data zo veilig mogelijk is opgeslagen.

Gehost in Nederland
MailConnect wordt gehost op beveiligde servers in Nederland. Zo voldoe je ook aan de GDPR.

Betaalbare opslag
Opslag van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs

Eenvoudig samenwerken
Delen, vergaderen en een centrale plek voor bestanden.

Alternatief voor MS Exchange
Een op privacy en gemak gefocust alternatief voor MS Exchange.

Als extra service bieden wij gratis migratie aan. Daardoor hoef jij je  zich geen zorgen te maken over het correct overzetten van jouw data naar MailConnect. Je kunt overigens ook makkelijk zelf migreren, maar als je graag hulp wilt, staan we voor je klaar!

HostingFormule First Class Hosting

Kies je voor HostingFormule dan kies je voor 99,9% uptime! Wij hosten je website, e-mail en desktop in meerdere beveiligde datacentra in Amsterdam en Ede. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruikersgemak. Ervaar het verschil.

Bekijk het laatste nieuws

Wil je weten wat je direct kan besparen op je zakelijke hosting?

Maak een quickscan

Enkele klanten van HostingFormule