CloudDrive op NedHIS & EZD congres

Op 22 maart 2017 vond het NedHIS & EZD congres plaats, speciaal voor huisartsen, doktersassistentes, POH-ers, AIOS-sen, waarnemers, managers in de eerstelijnszorg en andere geïnteresseerden. Tijdens dit congres is ook ons product CloudDrive onder de aandacht gebracht, door onze partner Medichain.

NedHIS & EZD congres
Het thema van het congres was ‘Informatie en communicatie in de praktijk. Bezoekers konden tijdens het congres deelnemen aan 30 workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. Daarnaast was er een beurs met verschillende leveranciers en producten op het gebied van ICT. Deze beurs was voor leveranciers hét moment om huisartsen te spreken. Onze partner Medichain is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor huisartsen en heeft op de beurs het product CloudDrive van HostingFormule gedemonstreerd aan huisartsen.

 

CloudDrive voor huisartsen
CloudDrive is zeer geschikt voor huisartsen. Voor een aantal grote thuiszorgorganisaties levert HostingFormule al CloudDrive, zodat zij alle data van hun patiënten veilig kunnen opslaan in de Cloud. CloudDrive maakt namelijk een automatische back-up van bestanden, die tot 14 dagen terug te halen is. Daarnaast ligt al deze data opgeslagen in meerdere beveiligde datacentra door heel Nederland, conform de geldende ISO-norm. Door de unieke combinatie met Hosted Exchange beschikken medewerkers over een online werkplek voor mail, agenda en veilige opslag van bestanden. Tot slot heeft CloudDrive een lockfunctie, waardoor medewerkers niet tegelijk in hetzelfde document werken. Door al deze mogelijkheden is CloudDrive erg geschikt voor huisartsen en wordt het inmiddels veel gebruikt in de zorgsector. Voor deze specifieke branche werkt HostingFormule samen met Medichain.

Meer weten over ons product CloudDrive? Neem gerust contact met ons op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u snel aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.